Bent u geïnteresseerd in onze pleisterplaats, heeft u misschien nog vragen of wilt u een reservering doen, neem dan gerust contact met ons op:

Contactpersoon: Fam. L. van Doorn

Adres: Bergveenweg 1

Postcode/plaats: 9341 TE Veenhuizen

Telefoon: 0592-385007

Mobiel: 06-13799974

Email: pastoorserf@kpnmail.nl

Route

Pleisterplaats Pastoorserf ligt aan de noordkant van het dorp Veenhuizen in een bosrijke omgeving en is met huifkar, paardentrailer e.d. goed bereikbaar.

• Vanaf Groningen en Zwolle volg de A28. Neem bij afslag 33 de N371 richting Smilde. Volg de borden Norg (N373) en vervolgens Veenhuizen (N919). In Veenhuizen sla rechtsaf de Laan Weldadigheid in. Ga aan het eind linksaf de Eikenlaan in en neem de eerste weg rechts, de Oude Norgerweg. Neem daarna de tweede verharde weg aan de linkerkant: de Bergveenweg.

• Vanaf Steenwijk en Heerenveen volg de A32. Neem bij Wolvega op afslag 8 de N351 naar Oosterwolde en vervolgens de N919 naar Veenhuizen. Sla voor Veenhuizen linksaf de Laan Weldadigheid in. Ga aan het eind linksaf de Eikenlaan in en neem de eerste weg rechts, de Oude Norgerweg. Neem daarna de tweede verharde weg aan de linkerkant: de Bergveenweg.

• Vanaf Joure en Groningen volg de A7. Neem bij Drachten op afslag 30 de N381 naar Oosterwolde en vervolgens de N919 naar Veenhuizen. Sla voor Veenhuizen linksaf de Laan Weldadigheid in. Ga aan het eind linksaf de Eikenlaan in en neem de eerste weg rechts, de Oude Norgerweg. Neem daarna de tweede verharde weg aan de linkerkant: de Bergveenweg.